top of page

Duncan babytaal

Cursus Dunstan babytaal : “Leer de taal van je baby begrijpen”

Je baby kunnen verstaan vanaf het moment dat hij is geboren? Ja, dat is mogelijk!

Volgens de Dunstan Babytaal methode maken alle pasgeboren baby’s vijf reflexgeluiden om hun behoeften aan te geven.  Een geluid voor honger, vermoeidheid, een boertje dat dwarszit, darmkrampjes en ongemak. Deze geluiden zijn gebaseerd op basisreflexen van baby’s en daardoor onafhankelijk van de taal die de ouders spreken. Na een maand of vier verdwijnen de geluiden en reflexen en maken ze plaats voor bewuste communicatie.

Voordelen van Dunstal babytaal

De geluiden zijn de eerste pogingen van je baby tot communicatie. De geluiden komen dus nog voor het ‘echte huilen’. Wanneer je de universele huilgeluiden van je baby leert kennen begrijp je sneller en beter wat je baby nodig heeft en hoeft hij niet langer te huilen dan nodig. Naast minder huilen, zal het herkennen van de geluiden ook het voeden en slapen van je baby ten goede komen. Maar bovenal verminderd het ook een hoop stress voor jou en je baby wanneer je goed kan inschatten wat je baby nodig heeft en wat je kan doen als hij huilt. Een boost voor je zelfvertrouwen in die zo intense eerste fase van het ouderschap!

Voor wie:

Zwangere vrouwen met partner (vanaf 6 maanden zwangerschap) en ouders met een baby tot 2 maanden.

Tijdens de bijeenkomst leer je wat de verschillen zijn tussen de geluiden en waar je op kunt letten om ze goed te herkennen. Ook krijg je praktische tips over wat je kunt doen, bijvoorbeeld bij een vastzittend boertje of bij darmkrampjes.

Tarieven cursus Dunstan Babytaal

Kosten voor de cursus Dunstan Babytaal bedraagt €35,- per ouderpaar (groepsverband - minimaal 3 en maximaal 5 ouderparen). Cursuslocatie Dwingeloo

 

Wil je de cursus aan huis krijgen?

De cursus Dunstan Babytaal aan huis bedraagt €80,- (excl.reiskosten)

 

Neem voor meer informatie en/of cursusdata in 2018 gerust contact met Carolien op.

bottom of page